

## AGENDA

MEETING:	Part A (Meeting in Public) - Health and Care Jersey Advisory Board		
DATE:	29 May 2025		
TIME:	9:30am – 12:15pm		
VENUE:	Main Hall, St Paul's Centre, Dumaresq Street, St Helier, Jersey JE2 3RL		

Non-Executive Board Members (Voting):			
Carolyn Downs CB	Non-Executive Director	CD	
Dame Clare Gerada DBE	Non-Executive Director	CG	
Anthony Hunter OBE	Non-Executive Director	AH	
Julie Garbutt	Non-Executive Director	JG	
David Keen	Non-Executive Director	DK	
<b>Executive Board Members (Voting</b>	):		
Tom Walker	Chief Officer HCJ	TW	
Simon West	Medical Director	SW	
Obi Hasan	Finance Lead – HCJ Change Team		
Executive Board Members (Non-Voting):			
Jessie Marshall	Chief Nurse	JM	
Claire Thompson	Chief Operating Officer – Acute Services		
Andy Weir Director of Mental Health, Social Care and Community		AW	
	Services		
Ian Tegerdine	Director of Workforce	ITe	
In Attendance:			
Cathy Stone	Nursing / Midwifery Lead – HCJ Change Team	CS	
Emma O'Connor Price	Board Secretary	EOC	
Daisy Larbalestier	Business Support Officer	DL	
Rachel Williams Director of Strategic Planning and Projects		RW	
Martin Carpenter	Chief Information Officer HCJ	MC	

## **Quorum requirements:**

Three non-executive directors and two executive directors. At least one more non-executive director than executive director.

## The Chair reminds members and attendees to consider equality, diversity and inclusion when discussing all items on this agenda.

	Agenda Item	Purpose	Presenter	Time
1	Welcome and Apologies Verbal	For Information	Chair	9:30pm
2	Declarations of Interest Verbal	For Information	Chair	
3	Minutes of the Previous Meeting Minutes	For <b>Decision</b>	Chair	



4	Matters Arising and Action Tracker Tracker	For <b>Decision</b>	Chair	
5	Chair's Introduction Verbal	For Information	Chair	<b>9:40am</b> (5 mins)
6	Chief Officer's Report Paper	For Information	Chief Officer	<b>9:45am</b> (15 mins)
7	Reintegration of States of Jersey Ambulance Service to Health and Care Jersey Paper	For Information	Director of Strategic Planning and Projects Chief Ambulance Officer	<b>10:00am</b> (20 mins)
8	Health System Digital Transformation Plan Presentation	For <b>Discussion</b>	Chief Information Officer HCJ	<b>10:20am</b> (20 mins)
9	Learning from Deaths Framework Paper	For Endorsement	Medical Director	<b>10:40am</b> (10 mins)
	Comfort Break			10:50am
10	Finance Report Month 4 Paper	For <b>Information</b> and <b>Discussion</b>	Finance Lead – Change Team	<b>11:00am</b> (15 mins)
11	Quality and Performance Report Month 4 Paper	For Information and Discussion	Chief Operating Officer Director of Mental Health, Social Care and Community Services Medical Director Chief Nurse	<b>11:15am</b> (15 mins)
12	Workforce Data Report - Month 4 Paper	For Information and Discussion	Director of Workforce	<b>11:30am</b> (15 mins)
13	Committee Reports Paper a. People and Culture b. Finance and Performance c. Quality, Safety and Improvement	For Assurance	Committee Chair	<b>11:45am</b> (10 mins)
14	Board Assurance Framework Paper	For <b>Assurance</b>	Chair	<b>11:55pm</b> (5 mins)
15	Medical Job Planning Update Paper	For <b>Noting</b>	Medical Director	<b>12 noon</b> (15 mins)
16	Register of Interests for Board Members Register	For Noting	Chair	



QU	QUESTIONS FROM THE PUBLIC (Relating to Agenda Items Only)			
	Questions	Cha	ir	12:15pm
	MEETING CLOSE			12:30pm
	Date of next meeting: Thursday 31 July 2025			

**Government of Jersey**